Nu esti logat    Logare    Inregistrare
 
Info util partaj

Taxa de timbru pentru partaj se stabileste ca procent din valoarea estimata a fi impartita intre fostii soti
In cazul neintelegerii dintre soti este recomandata asistenta unui avocat.

Tipuri de partaj

Partajul bunurilor comune dupa desfacerea casatoriei se poate face:
pe cale conventionala.
pe cale judiciara.

In cazul partajului in timpul casatoriei, acesta se poate realiza numai pe cale judiciara.
 

Partaj in Bucuresti. Avocat partaj BucurestiCabinetul de Avocat Magdalena Popeanga, cu sediul in Bucuresti , ofera servicii juridice de specialitate pe probleme de partaj si Dreptul Familei pentru cetatenii romani si straini, interesati in cauze de partaj, incredintare minori din casatorie, stabilire pensie alimentara, samd..., din:

Bucuresti
Prahova
Dambovita
Buzau
Giurgiu
Calarasi
Ialomita
Arges


Cauzele legate de partaj aduc adesea o serie de implicatii emotionale negative, astfel incat, banzandu-se pe experienta deosebita in domeniu, Cabinetul nostru va aduce siguranta si controlul asupra procesului si demersurilor implicate, cunoasterea etapelor si actiunilor procesului de partaj.


Efectuarea partajului in BucurestiPrimul pas recomandat in initierea procesului de partaj este constituit de informarea initiala asupra procedurii si elementelor implicate. De asemeni, trebuie identificata exact Judecatoria unde se va judeca procesul de partaj, depunerea cererii la o Judecatorie care nu este competenta sa judece aducand celor implicati de cele mai multe ori timp pierdut, costuri suplimentare si nerezolvarea problemelor.

In acest sens, este indicat sa va adresati unui avocat specializat pe probleme de divort si partaj.

In cazul in care doriti efectuarea partajului o data cu divortul, consultatia va trebui sa cuprinda si problematica aferenta divortului [Divort].

Puteti programa o consultatie la sediul Cabinetului nostru sau consultatie online prin formularul de contact [Rezervare consultatie juridica - partaj Bucuresti] sau telefon 0722.811.665.

In urma informarii initiale, se trece la formarea dosarului [Acte necesare pentru partaj] care se va depune la Judecaria competenta. Dosarul se depune personal (asistat sau nu de avocat) daca se depune o data cu cererea de divort, Dosarul se poate depune de catre avocat, daca partajul se judeca separat de divort.

In functie de tipul partajului [Partaj] acesta poate fi ceva mai simplu sau mai elaborat, in functie de situatie, avocatul avand rolul de a va aduce un control asupra desfasurarii procesului, prin intelegerea fiecarui pas procedural implicat si prin redactarea corecta a documentelor juridice implicate.

Daca doriti redactarea unor documente juridice pentru partaj, puteti programa o consultatie la sediul Cabinetului nostru sau online prin formularul de contact [Rezervare consultatie juridica - partaj Bucuresti] sau telefon 0722.811.665.

In baza hotararii redactate de judecator, pentru a fi recunoscuta de autoritatile romane, hotararea va trebui legalizata judecatoreste, printr-o procedura ce se desfasoara la Judecatorie. Poate fi efectuata prin avocat sau direct de catre dvs.


Pentru programari si detalii ne puteti contacta:

Telefon: (+4) 0722.811.665
Email: office@avocat-divort.ro
Web: Formular contact

Sediu Cabinet avocat
Magdalena Popeanga

Bucuresti, sector 3
Str. Daniel Barcianu, nr.31, bl. A2, ap.78
Tel: (+4) 0722.811.665,
Fax: (+4) 031.412.51.30Click pentru a mari 
Cabinet de Avocat Magdalena Popeanga
Baroul Bucuresti
str. Daniel Barcianu, nr. 31, bl. A2, ap.78
Bucuresti, sect. 3
Tel: (+4)0722.811.665, Fax: (+4)031.412.51.30
Email: office@avocat-divort.ro
Harta
www.avocat-partaj.ro

Website administrat de
ALIOTH SOFTWARE
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)